Login Issue

Post any issues or requests with the site here.
Tarl
Member
Member
Posts: 125
Joined: Tue 20 Mar, 2018 1:21 pm

Login Issue

Post by Tarl » Wed 14 Nov, 2018 7:31 pm

Is anyone else having to re-log in every time they open the page?
Mods, is this a known issue?


User avatar
joelw2002
Member
Member
Posts: 273
Joined: Sun 08 Apr, 2018 1:27 am
Location: Campbelltown

Post by joelw2002 » Wed 14 Nov, 2018 7:42 pm

Yes I'm having the same problem as well.
President of the Mahe Fonua Fan Club

Mahe Fonua Fan Club Members:

upthetigers. happy tiger. NT Tiger. WestsBenTigers. Masterton. westy81. Tiger Steve. Donald Trump. The Patriot. TigerTiger. TopTiger. Earl. JB58. Magpie Magic. Wildcat777. wt01. TheDaBoss.

User avatar
851
Member
Member
Posts: 6492
Joined: Sun 12 Jul, 2009 6:38 pm

Post by 851 » Wed 14 Nov, 2018 7:45 pm

Me too, tried emptying the cache on my computer, tried the link in the other thread, but nothing works for me, on my phone or computer, have to log in everytime
Go hard or go home

User avatar
innsaneink
Member
Member
Posts: 29728
Joined: Fri 10 Jul, 2009 9:49 pm
Location: ...ahead of you....

Post by innsaneink » Wed 14 Nov, 2018 7:49 pm

No...im fine

User avatar
GNR4LIFE
Member
Member
Posts: 22872
Joined: Mon 28 Feb, 2011 5:57 pm

Post by GNR4LIFE » Wed 14 Nov, 2018 7:50 pm

I never leave


jadtiger
Forum Suppoter
Forum Suppoter
Posts: 3582
Joined: Mon 13 Jul, 2009 8:12 am
Location: bayview

Post by jadtiger » Wed 14 Nov, 2018 8:21 pm

i am logged on all the time

User avatar
Fraze23
Member
Member
Posts: 1926
Joined: Thu 15 Jul, 2010 4:21 pm
Location: Cambridge United Kingdom

Post by Fraze23 » Wed 14 Nov, 2018 8:51 pm

I can't log in off my phone. Only on my laptop. When I press log in it just takes me back to the same log in screen. I've cleared the cache/cookies and all that kind of malarkey, but it still doesn't let me log in.

User avatar
jirskyr
Member
Member
Posts: 6175
Joined: Mon 13 Jul, 2009 12:00 pm

Post by jirskyr » Wed 14 Nov, 2018 9:00 pm

Yes this has been an issue for me for a few weeks.

tiger05premier
Member
Member
Posts: 976
Joined: Tue 11 Mar, 2014 6:26 pm
Location: Newcastle

Post by tiger05premier » Wed 14 Nov, 2018 9:00 pm

I have to log in every time on my Samsung phone

tiger05premier
Member
Member
Posts: 976
Joined: Tue 11 Mar, 2014 6:26 pm
Location: Newcastle

Post by tiger05premier » Wed 14 Nov, 2018 9:01 pm

jirskyr wrote:
Wed 14 Nov, 2018 9:00 pm
Yes this has been an issue for me for a few weeks.
Same

User avatar
swag tiger
Member
Member
Posts: 2679
Joined: Wed 11 Nov, 2015 2:58 pm
Location: tiger island

Post by swag tiger » Wed 14 Nov, 2018 9:02 pm

My phones works fine for now.
I have family in Balmain and the Western suburbs so i guess that makes me a Balmain Westie

Winner of FIFA world cup LMS 2018 Winner of WTF Draft 2

User avatar
Tiger Steve
Member
Member
Posts: 2129
Joined: Wed 29 Mar, 2017 5:30 pm
Location: Chatswood West

Post by Tiger Steve » Wed 14 Nov, 2018 9:36 pm

I only use my phone - was an issue a few months ago but now ok
“Peanuts! Get ya peanuts - in the shell or sugar coated!” Leichhardt memories.

User avatar
Kul
Member
Member
Posts: 5947
Joined: Sat 04 Jul, 2009 12:24 am
Location: London

Post by Kul » Wed 14 Nov, 2018 9:49 pm

Please use the https:// address, the default http:// isnt retaining the session data.
I’m planning to put in a fix for this (forcing everyone to use https) but I just havnt had time.

https://www.weststigersforum.com
Founder - WestsTigersForum.com

User avatar
jirskyr
Member
Member
Posts: 6175
Joined: Mon 13 Jul, 2009 12:00 pm

Post by jirskyr » Thu 15 Nov, 2018 8:25 am

Kul wrote:
Wed 14 Nov, 2018 9:49 pm
Please use the https:// address, the default http:// isnt retaining the session data.
I’m planning to put in a fix for this (forcing everyone to use https) but I just havnt had time.

https://www.weststigersforum.com
Will try for next session thanks Kul.

No drama having to log in either, I'll live.

User avatar
innsaneink
Member
Member
Posts: 29728
Joined: Fri 10 Jul, 2009 9:49 pm
Location: ...ahead of you....

Post by innsaneink » Mon 19 Nov, 2018 6:18 am

Had an issue for a short time this morning, message coming up saying the site was unsecure....something to do with http/https?

User avatar
Kul
Member
Member
Posts: 5947
Joined: Sat 04 Jul, 2009 12:24 am
Location: London

Post by Kul » Mon 19 Nov, 2018 8:29 am

geez you must have been on early!
I was doing to some work on the server and I thought no one would be online!
I try to time it for when you lot are all asleep! :lol:
haha
Founder - WestsTigersForum.com

User avatar
innsaneink
Member
Member
Posts: 29728
Joined: Fri 10 Jul, 2009 9:49 pm
Location: ...ahead of you....

Post by innsaneink » Mon 19 Nov, 2018 8:31 am

About 5.20 when I'm having my weetbix and coffee before off to work... Usually have a quick squiz then

User avatar
Kul
Member
Member
Posts: 5947
Joined: Sat 04 Jul, 2009 12:24 am
Location: London

Post by Kul » Tue 20 Nov, 2018 1:21 am

I've made a slight tweak to some settings overnight.
Please let me know if is affecting log-ins
Founder - WestsTigersForum.com

Post Reply